El Balcó Immobiliària
977 243 978
https://immobles.elbalcotgn.cat/
 

EL MILÀ - Extraordinària mansió de caràcter històric amb deu habitacions, museu d’antiguitats i jardí amb piscina

Ref: 1286
Cases
913 m2 construïts.
900 m2 útils.
4.700 m2 de jardí.
5.337 m2 de terreny.
Excel·lent
Venda: 750.000 €
Habitacions. . . . 10
Banys. . . . 6
Traster. . . .
Zones verdes. . . .
Calefacció: Estufes de llenya
Piscina privada. . . .
Aire condicionat. . . .
Moblat. . . .
Cuina moblada. . . .
Qua. Energ.: En tràmit
Cases a Mila, El, 10 habitacions i 6 banys, Piscina, Traster, Ascensor, Moblat, Aire condicionat i Calefacció Estufes de llenya.
Descripció

Segur que, després d’haver-te quedat bocabadat amb les fotografies d’aquesta extraordinària llar, et prestes a llegir aquesta descripció amb la intenció de trobar respostes. No, no es tracta del set d’una pel·lícula històrica. No, no es troba en algun país exòtic i inaccessible. Sí, està a la venda i molt a prop teu.


Entre immenses extensions de terreny dedicades al cultiu de l’arbre fruiter i l’avellaner, a pocs quilòmetres del municipi d’El Milà, hi trobem l’última cosa que esperaríem trobar-hi: una autèntica mansió de luxe que destaca pels seus motius clàssics i majestuosos, una decoració exclusiva amb gran referència al món de la nàutica i un entorn bucòlic extraordinari.


Certament es tracta d’un habitatge que, estança rere estança, ens transporta en el temps i en l’espai, compaginant a la perfecció una gran quantitat d’elements de referència històrica i antiguitats d’incalculable valor juntament amb unes instal·lacions de primer nivell que satisfan a la perfecció les necessitats actuals. El bo i millor de les dues èpoques, en un mateix espai!


Marcada per una estètica rústica, clàssica i senyorial, la casa en qüestió s’ofereix a la venda totalment moblada i mantenint els seus característics elements decoratius. Així doncs, el futur comprador no només està adquirint una mansió en excel·lent estat de conservació, sinó que es convertirà al mateix temps en el propietari d’un autèntic museu d’antiguitats on el món de la marineria n’és el gran protagonista.


Però la decoració no és tot, ja que la seva estratègica distribució ofereix nombroses estances que conviden al confort i el benestar. D’aquesta manera, són diverses les sales d’estar i espais de descans i oci que es presenten, des de majestuosos menjadors amb vistes a la naturalesa, una extraordinària cuina amb forn de llenya fins a diversos despatxos totalment equipats. Són abundants les llars de foc que acompanyen les estances i que les doten de calidesa.


Ara bé, si hem de triar la nostra sala preferida, aquesta és sens dubte el celler propi situat a la planta subterrània. Es tracta d’un racó d’autèntica majestuositat on els amants del vi podran gaudir d’un somni fet realitat entre bótes, arcades i bigues de fusta.


Pel que fa al descans, aquest està més que assegurat gràcies a les deu habitacions que ofereix, distribuïdes al llarg de tres plantes. Són nombrosos els dormitoris habilitats que ofereixen un ampli ventall de comoditats com ara bany propi, sortida a una terrassa, vestidor i grans finestrals. Per si no n’hi hagués prou, el dormitori principal de 26m² disposa del seu propi jacuzzi! Perquè els motius històrics ens agraden molt, però no es poden comparar al confort de la vida moderna…


Fins a cinc sales de bany completament equipades, dos garatges amb espai de traster i una extensa superfície de jardí completen les instal·lacions de l’habitatge. Aquesta última, que ofereix un entorn íntim i tranquil al bell mig de la naturalesa, destaca per comptar amb una esplèndida piscina de grans dimensions, una zona de barbacoa on gaudir d’àpats a l’aire lliure i fins i tot un aviari.


Hem intentat respondre algunes de les teves preguntes, però ara és el nostre torn de formular-te’n una a tu. T’agradaria ser el nou propietari d’aquesta fascinant llar? Si és així, concertem una visita plegats: t’assegurem que no te’n penediràs!