El Balcó Immobiliària
977 243 978
https://immobles.elbalcotgn.cat/
 

CAMBRILS - Cèntric local per reformar amb una gran sala diàfana, lavabo i aparador

Ref: 1345
Local Comercial
93 m2 construïts.
A reformar
Venda: 126.000 €
Qua. Energ.: No necessària
Local Comercial a Cambrils, amb 93 m2, 1 Lavabos, amb Aparador i possible Sortida de fums.
Descripció

Són molts els factors que determinen si un local és l’adequat per al teu negoci, i no sempre és tasca fàcil trobar-ne un que compleixi amb tots els requisits. És aquí on entra en joc la priorització: quins són els trets imprescindibles que ha de tenir el teu espai professional?

Si una localització estratègica, una sala completament diàfana i un gran aparador entren dintre dels teus desitjos, tenim bones notícies per a tu! I és que els baixos del Carrer Balears número 3 de Cambrils ofereixen tots aquests i molts altres avantatges.

Es tracta de la planta baixa d’un edifici de construcció de l’any 1984, de 4 plantes i que es manté en molt bon estat de conservació. És a peu pla on hi trobem una única sala, àmplia i diàfana, que es presenta sense moblar i que requereix algunes reformes per tal d’habilitar-la i convertir-la en el negoci que tens en ment. T’imagines tenir l’oportunitat de fer-lo realitat en un local en propietat? Ara és possible!

Disposaràs de 93m² de superfície útil amb gran potencial i moltíssimes possibilitats, especialment tenint en compte que, gràcies als seus 26m² de façana, gaudiràs d’abundant espai d’aparador i porta d’accés. El primer cop d’ull és crucial per captar l’atenció dels vianants!

Els quals no et faltaran ja que, tot i trobar-se en una població de gran afluència turística, la seva localització en una de les principals zones d’habitatges de residència habitual garanteix la presència de veïns durant tot l’any.

Ara bé, no podem oblidar-nos de les característiques destacables del seu interior: sostres alts de 3,46m, portes d’alumini, una finestra a la part posterior i un lavabo amb pica i mirall. La resta, està a les teves mans!

Aquest és el moment de la recuperació econòmica, de la finalització de les restriccions, del potenciament de l’emprenedoria. Aquest és el moment de fer realitat el teu negoci! Contacta’ns i t’aportarem tot el nostre coneixement i professionalitat per fer-te el camí cap a l’èxit professional més fàcil.