El Balcó Immobiliària
977 243 978
https://immobles.elbalcotgn.cat
 

CAMBRILS - Espaiós local comercial per reformar de dues plantes amb nombroses sales, cuina i lavabo

Ref: 1533
Oficina
138 m2 construïts.
126 m2 útils.
Bona
Planta 1
Venda: 260.000 €
Calefacció: Split, bomba calor-fred
Moblat. . . .
Qua. Energ.: E
Oficina a Cambrils, amb 138 m2, 1 Lavabos i Divisions.
Descripció

Els somnis i objectius vitals de les persones, afortunadament, no segueixen un patró comú. Cadascun de nosaltres tenim unes inquietuds professionals pròpies, i satisfer-les sovint requereix també d’un espai únic que compti amb unes característiques específicament convenients pel teu projecte de negoci.

Així doncs, si el que estàs buscant és una oportunitat única en el mercat d’adquirir un local amb molt de potencial i que ofereixi una infinitat de possibilitats, et recomanem que segueixis llegint! Serà aquest l’impuls que farà realitat els teus somnis?

En aquesta ocasió s’ofereix a la venda un establiment al centre de Cambrils que destaca per unes característiques pràctiques i molt convenients. Són ni més ni menys que 200 els metres quadrats d’espai dels quals disposaràs, convenientment distribuïts en dues plantes, quatre sales independents, un petit office amb cuina i un lavabo.

El local, que precisa d’una reforma i que originalment era una llar, està dotat d’una sèrie d’elements de gran practicitat com ara grans finestrals d’alumini, sistema de climatització per splits, reixa metàl·lica i accés a peu de carrer.

Si bé les seves característiques presenten un ampli ventall de possibilitats professionals, la seva ubicació també hi està a l’alçada! I és que la seva cèntrica ubicació a la Rambla Jaume I dotarà el teu establiment de gran practicitat i facilitat d’accés, ubicant-lo al bell mig dels punts més reconeguts i de més alta afluència de la ciutat costera.

Si les teves inquietuds laborals i emprenedores precisen d’un espai tan únic com tu, aquesta és una oportunitat que no pots deixar escapar! Ets a un pas de fer realitat els teus objectius empresarials; el fem plegats? Contacta’ns!