El Balcó Immobiliària
977 243 978
https://immobles.elbalcotgn.cat
 

SANT PERE I SANT PAU - Espaiosa plaça de pàrquing amb capacitat per a diversos vehicles en zona cèntrica

Ref: 1592
Parking
15 m2 construïts.
12 m2 útils.
Excel·lent
Venda: 20.000 €
Parking a Reus, amb 12m2 i Tancat.
Descripció

Siguis o no supersticiós, segur que alguna vegada t'has preguntat quin és el teu número de la bona sort, oi? Bé, si encara no ho has trobat, tenim el plaer de presentar-t'ho en primícia!

Des d'aquest mateix instant, el 63 esdevindrà el teu número de confiança, aquell que mai no et falla i que, d'alguna manera, et fa la vida una mica més fàcil. I és que, se t'acudeix una millor manera de descriure la comoditat de comptar amb una plaça de pàrquing pròpia?

Situada a la planta subterrània de l'Avinguda Roger de Belfort de Reus, la plaça número 63 destaca per la seva convenient localització al cor de la ciutat al costat de la plaça de les Oques.

Construït el 1989 i en òptimes condicions de conservació, el garatge comunitari on es troba compta amb porta automàtica i ascensor. Totes les comoditats estan cobertes a la perfecció!

Siguis supersticiós o no, que el número 63 es converteixi en el teu número de la bona sort és a les teves mans! Només ens has de contactar i nosaltres ens encarregarem de la resta ;-)