El Balcó Immobiliària
977 243 978
https://immobles.elbalcotgn.cat
 

AV. ANDORRA - El local comercial que necessites a Tarragona!

Ref: 1722
Local Comercial
545 m2 construïts.
A reformar
Venda: 220.000 €
Lloguer: 700 €/mes
Qua. Energ.: No necessària
Local Comercial a Tarragona, amb 545 m2, 1 Lavabos, amb Aparador, possible Sortida de fums i Sortida d'Emergència.
Descripció

Si ets un emprenedor/a de Tarragona, estàs de sort, perquè tenim el local comercial perfecte per al teu negoci. El Balcó Immobiliària t'ofereix un lloc de 545 metres quadrats situat en l'Av. Andorra de Tarragona, a escassos metres del Viding i El Corte Inglés.

Aquest local és apte per a qualsevol tipus de negoci, des d'un gimnàs fins a uns grans magatzems. Gràcies a que ha tingut diferents usos al llarg del temps, com una empresa de venda online o l'antiga discoteca Track, demostra la gran versatilitat de l'espai.

El local és totalment diàfan, la qual cosa et permet crear el disseny que millor s'adapti a les necessitats del teu negoci. A més, té dos accessos, un principal des d'Av. Andorra i un altre secundari per a entrada de mercaderies o com a sortida d'emergència en un carreró adjacent.

El local necessita reformes, d'aquí la important rebaixa que es fa en el preu, tant en el de lloguer com en el de venda. Aprofita aquesta oportunitat única, ja que és molt difícil trobar locals d'aquestes dimensions a Tarragona.

A més, el local té sortida d'emergència i actualment compta amb un lavabo i cinc sales per a donar-li l'ús que tu prefereixis.

Si estàs buscant un local comercial gran a Tarragona, no dubtis a contactar-nos. A El Balcó Immobiliària estarem encantats de mostrar-te aquest espai.

T'esperem!