El Balcó Immobiliària
977 243 978
https://immobles.elbalcotgn.cat
 

Local a la Part Alta de Tarragona: Un espai diàfan amb moltes possibilitats!

Ref: 1723
Local Comercial
86 m2 construïts.
Bona
Venda: 130.000 €
Lloguer: 850 €/mes
Qua. Energ.: En tràmit
Local en la Part Alta de Tarragona, amb 86 m2, 1 Lavabo, amb Aparador i Accés discapacitats.
Descripció

Si t'agrada la Part Alta, has de conèixer aquest lloc. Un local comercial de 67 m² t'espera a tan sols 30 metres de la Plaça del Rei de Tarragona. Vols saber més sobre aquest espai? Continua llegint!

Si no coneixes la Part Alta, has de saber que és la zona més turística i amb més encant de la ciutat. És l'històric casc antic de Tarragona. En aquesta zona, que es troba construída damunt d'un turó, es concentren els monuments i edificacions més importants de Tarragona: la catedral, l'amfiteatre, les muralles, el circ romà, etc. A més, podràs gaudir de la seva gastronomia i dels nombrosos bars i botigues que es barregen amb les seves veïnes i veïns que la gran majoria porten vivint aquí tota la seva vida.

És una zona semi peatonalitzada, amb carrers estrets i empedrats, que ofereix moltes possibilitats d'oci i cultura. La Part Alta compta amb una gran història que la converteix en un dels llocs més bonics de Tarragona.

Tornant al local, és perfecte per a qualsevol tipus de negoci que vulguis emprendre i, a més, encara que a simple vista no ho vegis, SÍ que podràs tenir aparador, ja que compta amb dues obertures cap a l'exterior tapiades. No esperis més, destapa l'aparador i veuràs com els teus productes llueixen!

I saps què? El local compta amb sortida de fums! Tal i com ho llegeixes!

A més, per a la teva comoditat, el local no té barreres arquitectòniques en el seu accés i es troba en un emplaçament estratègic, està al Carrer Portella 1, és a dir, al final del carreró que connecta el Passeig de Sant Antoni i el carrer Portella, per això t'assegurem que tindràs una visibilitat ABSOLUTA.

El local és completament diàfan i compta amb un lavabo. L'altura del sostre és de 3,62 metres, la qual cosa et donarà sensació d'amplitud. Vols més detalls? El local va ser construït l'any 2008 i t'està esperant a tu, sí, sí, a tu.

En resum, es tracta d'una oportunitat única d'aconseguir un local a la Part Alta de Tarragona, una de les zones més sol·licitades de la ciutat. No perdis l'oportunitat de tenir el teu propi espai en aquest lloc històric!

Vine a visitar-nos a El Balcó Immobiliària i no et penediràs!