El Balcó Immobiliària
977 243 978
https://immobles.elbalcotgn.cat
 

TORREFORTA - Pis de 4 habitacions, 2 banys i pàrquing

Ref: 1991
Pis
122 m2 construïts.
91 m2 útils.
Bona
Planta 6
Venda: 146.300 €
Habitacions. . . . 4
Banys. . . . 2
Garatge. . . .
Calefacció: Radiadors de gas
Cuina moblada. . . .
Qua. Energ.: E
Pis a Tarragona, amb 122 m2, 4 habitacions i 2 banys, Garatge, Ascensor i Calefacció Radiadors de gas.
Descripció

El Balcó Immobiliària ven aquest pis provinent de cartera bancària. Presenta la teva oferta i no deixis escapar aquesta oportunitat.

Fantàstic pis, molt ampli i molt lluminós, es tracta d'un Habitatge ubicat en un edifici de set altures sobre rasant, ubicat al carrer Benilde, a la ciutat de Tarragona al districte Torreforta. L´edifici disposa d´ascensor.

L´habitatge té una superfície construïda de 112 m2 i una superfície útil de 89.97 m2 i està distribuïda en un ampli hall d´entrada, que dóna accés a una cuina equipada independent molt lluminosa exterior i moblada, i un passadís que distribueix en un gran saló menjador amb sortida a una terrassa exterior, quatre dormitoris sent tres d'elles habitació doble, i dues cambres de bany complet amb banyera i plat de dutxa.

L'habitatge disposa de fusteria exterior d'alumini amb vidre senzill, fusteria interior de fusta principalment de sapel·li, la porta d'accés de la qual és normal blindada, disposant de calefacció de gas natural però no d'aire condicionat. Els terres de les estances són de gres ceràmic, i la pintura és monocapa, plàstica llisa, a totes les estances. A l'habitatge cal fer una reforma per adequar-lo a unes condicions d'habitabilitat òptimes.

Es localitza en una zona consolidada amb caràcter urbà i residencial, situat a pocs minuts del centre de la població, envoltat per finques de característiques similars. Disposa d'equipaments suficients a l'entorn com ara: metge-sanitari, docent, religiós, comercial, restaurants. Compte amb bones comunicacions amb la resta de la localitat. Bon accés a través de carreteres principals que envolta el municipi i ho comuniquen amb la resta de la província.