El Balcó Immobiliària
977 243 978
https://immobles.elbalcotgn.cat
 

CARRER RIU LLOBREGAT - Tu poses el preu a aquest pis de 4 habitacions

Ref: 1994
Pis
95 m2 construïts.
76 m2 útils.
A reformar
Planta 4
Venda: 97.700 €
Habitacions. . . . 4
Banys. . . . 1
Calefacció: Split, bomba calor-fred
Aire condicionat. . . .
Cuina moblada. . . .
Qua. Energ.: En tràmit
Pis a Tarragona, amb 95 m2, 4 habitacions i 1 banys, Ascensor, Aire condicionat, Calefacció Split i bomba calor-fred.
Descripció

El Balcó Immobiliària ven aquest pis provinent de cartera bancària. Presenta la teva oferta i no deixis escapar aquesta oportunitat.

CAMPANYA Tu poses el Preu! Presenta la teva oferta de compra per l'immoble que t'interessi, i un cop estudiada per la propietat, t'informarem de la seva acceptació o desestimació.

Habitatge ubicat en un edifici de set altures sobre rasant, ubicat al carrer Riu Llobregat, a la ciutat de Tarragona al districte d'Urbanització del Pilar. L´edifici disposa d´ascensor.

L´habitatge té una superfície construïda de 92.13m2 i una superfície útil de 76.50m2 i està distribuïda en un ampli hall d´entrada, que dóna accés a una cuina equipada independent molt lluminosa exterior i moblada, i un passadís que distribueix en un gran saló menjador amb sortida a una terrassa exterior, quatre dormitoris sent dues habitacions dobles, i un bany complet amb plat de dutxa.

L'habitatge disposa de fusteria exterior d'alumini amb vidre senzill, fusteria interior de fusta principalment de sapel·li, la porta d'accés de la qual és normal blindada, disposant de calefacció de gas natural però no d'aire condicionat. Els terres de les estances són de gres ceràmic, i la pintura és monocapa, plàstica llisa, a totes les estances. A l'habitatge cal fer una reforma per adequar-lo a unes condicions d'habitabilitat òptimes.

Es localitza en una zona consolidada amb caràcter urbà i residencial, situat a pocs minuts del centre de la població, envoltat per finques de característiques similars. Disposa d'equipaments suficients a l'entorn com ara: metge-sanitari, docent, religiós, comercial, restaurants. Compte amb bones comunicacions amb la resta de la localitat. Bon accés a través de carreteres principals que envolta el municipi i ho comuniquen amb la resta de la província