El Balcó Immobiliària
977 243 978
https://immobles.elbalcotgn.cat
 

CARRER REIAL - Piso de 3 habitaciones ideal invesores

Ref: 1999
Pis
113 m2 construïts.
Planta 2
Venda: 72.500 €
Habitacions. . . . 3
Banys. . . . 1
Qua. Energ.: E
Pis a Tarragona, amb 113 m2 i 3 habitacions i 1 banys.
Descripció

El Balcó Immobiliària ven aquest pis provinent de cartera bancària. Presenta la teva oferta i no deixis escapar aquesta oportunitat.

OPORTUNITAT D'INVERSIÓ: Aquest immoble ha estat adquirit en subhasta judicial pel Venedor no havent-se pres la possessió del mateix. Es transmet sense conèixer estat de conservació actual ni la seva situació ocupacional o arrendatícia. Consulti'ns per les condicions especials del mateix. No permet visites físiques a limmoble. Aquesta situació ha estat especialment tinguda en compte en la fixació del preu.

Es tracta d'un habitatge situat en un edifici de cinc altures sobre rasant, ubicat al carrer Reial, a la ciutat de Tarragona. L'edifici disposa d'una certa antiguitat, per la qual cosa no té ascensor.

La vivenda té la següent distribució un vestíbul d'entrada, que dóna accés a una cuina independent, i un passadís que distribueix a un saló menjador, diverses estances que es considerarien dormitoris, i un bany complet amb banyera.

Es localitza en una zona consolidada amb caràcter urbà i residencial, situat a pocs minuts del centre de la població, envoltat per finques de característiques similars. Disposa d'equipaments suficients a l'entorn com ara: metge-sanitari, docent, religiós, comercial, restaurants. Compte amb bones comunicacions amb la resta de la localitat. Bon accés a través de carreteres principals que envolta el municipi i ho comuniquen amb la resta de la província.