El Balcó Immobiliària
977 243 978
https://immobles.elbalcotgn.cat
 

⚠️ RAMBLA NOVA - Exclusiu local comercial de 127m2 a la zona més cotitzada de Tarragona

Ref: 2069
Local Comercial
127 m2 construïts.
Bona
Lloguer: 1.700 €/mes
Calefacció: Per conductes
Aire condicionat. . . .
Qua. Energ.: D
Local Comercial a Tarragona, amb 127 m2, 2 Lavabos, amb Aparador i possible Sortida de fums.
Descripció

Hola! Estàs buscant una ubicació privilegiada per al teu negoci? Tenim just allò que necessites. Permet-me presentar-te un local comercial a la cobejada zona de la Rambla Nova de Tarragona i prepara't per descobrir la teva nova llar empresarial.

Imagina't això: et presentes a la Rambla Nova, el carrer més desitjat per les empreses i empresaris més destacats de Tarragona. Allí t'espera un local comercial amb una mida imponent de 127m2 construïts. Amb 2,51 metres d'alçada del terra al sostre, aquest lloc et brinda un espai ampli i generós perquè les teves idees de negocis prenguin vida. Quan creuis la porta, seràs rebut per una bonica zona on podràs instal·lar un taulell elegant per rebre els teus clients i una còmoda àrea d'espera per a aquells que prefereixin prendre un respir abans d'endinsar-se. Però això només és el començament, perquè just abans d'ingressar al passadís principal, trobaràs un petit racó amb accés directe a l'aparador. El teu negoci brillarà des del primer moment!

Un cop dins del passadís, t'esperen tres sales ben definides i equipades per donar forma als teus somnis empresarials. El primer espai és un espaiós despatx, perfecte per a tu o per a reunions més íntimes. Just al costat, una sala gran on podràs desenvolupar la teva activitat principal. Imagina les possibilitats que tindràs en un espai tan versàtil i sense columnes que limitin la teva creativitat.

A més, no podem oblidar esmentar els dos lavabos que garantiran comoditat i satisfacció tant pels teus clients com pel teu equip. Finalment, al fons, trobaràs una altra sala gran que t'ofereix possibilitats addicionals per expandir el teu negoci o fins i tot crear un espai més privat.

Aquest local comercial destaca pel disseny diàfan i modern. Les divisions interiors realitzades amb alumini i vidre afegeixen un toc elegant i contemporani, a més de permetre una comunicació fluida entre àrees. Sens dubte, l'estètica serà un factor clau per captivar el teu públic objectiu.

A més, el local compta amb un aparador a la Rambla Nova, una oportunitat única per captar l'atenció dels que transiten per aquesta popular zona comercial. Les possibilitats d'exhibir els teus productes o serveis en aquest espai privilegiat són infinites. Imagina el teu logotip brillant i seduint els vianants!

Però això no és tot, i és que el teu nou local compta amb calefacció i aire condicionat per conductes. Mantingues un ambient agradable i acollidor durant tot l'any, garantint que els teus clients se sentin còmodes i benvinguts.

Pel que fa al lloguer, són 1.700€ al mes als què cal sumar les despeses d'IBI, escombraries i comunitat de propietaris que, en total, sumen 212€ al mes.

A més, has de saber que som una immobiliària de renom a Tarragona, reconeguda per la nostra excel·lent atenció i servei personalitzat. No és casualitat que siguem una de les immobiliàries més ben valorades a tota la ciutat. A El Balcó Immobiliària combinem els processos d'una immobiliària digital amb l'atenció de la immobiliària tradicional, brindant-te la comoditat de realitzar tot el procés de lloguer electrònicament, però sempre tenint algú disponible per atendre qualsevol dubte o consulta que puguis tenir.

Així que, a què estàs esperant? Aquest local comercial és una oportunitat d´or a la zona més exclusiva i desitjada de Tarragona. No la deixis passar! Contacta'ns avui mateix i deixa que els nostres experts et guiïn en el procés d'adquirir aquest espai pel teu negoci. Vols ser part dels negocis més reeixits de la Rambla Nova? T'estem esperant amb els braços oberts!

No perdis aquesta oportunitat única i sigues part de l'elit empresarial a Tarragona!