Ref.:
Cerco:
Tipus:
A:
Zona:
Habitacions:
Banys:
Caracter铆stiques:
Preu:

CARRER UNI脫 - Espai贸s, modern i elegant local de tres plantes sense moblar (ref.1248)

Local Comercial en lloguer a Tarragona (Eixample)

1.900 鈧/mes
ref. 1248
1988 A帽o de construcci贸n
366 m2 constru茂ts
350 m2 煤tils
 
 Calefacci贸 Per conductes
Estat Excel路lent
Ascensor
Aire condicionat
Qualificaci贸 Energ猫tica (C) MOSTRA
Llum
Aigua
Tel猫fon
Internet
Sistema antiincendis
Alarma interior

Les primeres impressions s贸n 煤niques, irrepetibles i permanents. En el m贸n del comer莽, aquestes juguen un gran paper en l鈥檃tracci贸 i la satisfacci贸 del client, qui sovint basa la seva opini贸 sobre un producte o servei en factors complementaris. Un dels m茅s destacables 茅s l鈥檈spai: l鈥檈st猫tica, distribuci贸, il路luminaci贸 o ubicaci贸 del local s贸n de gran import脿ncia.

Les primeres impressions nom茅s passen una vegada: no te la juguis! Si vols assegurar que el teu negoci disposi d鈥檜nes caracter铆stiques excepcionals en tots els 脿mbits, aquest meravell贸s local de 356m虏 al Carrer Uni贸 32 de Tarragona t鈥檌nteressa. A continuaci贸 te鈥檔 detallem les seves particularitats, ens hi acompanyes?

La seva majestuosa entrada, composta per un extens i ample passad铆s i dotada de persiana el猫ctrica, disposa d鈥elegants aparadors rere parets de vidre en ambd贸s costats. Un d鈥檈lls gaudeix d鈥檜na abundant entrada de llum natural a trav茅s d鈥檜n gran finestral adjunt que d贸na al carrer perpendicular, aportant aix铆 una gran visibilitat al local cantoner.

Una vegada a l鈥檌nterior de l鈥檈stabliment s鈥檋i poden apreciar els seus tres nivells, perfectament diferenciats i estrat猫gicament organitzats. Tot i tractar-se d鈥檜n espai pr脿cticament sense portes ni passadissos, la seva particular distribuci贸 ofereix una sensaci贸 simult脿nia d鈥檃mplitud, ordre i encant.

脡s en aquesta mateixa planta on hi trobem una zona amb potencial per ser designada a la recepci贸 de clients o, com en el cas del comer莽 que hi havia anteriorment, al punt de caixes de venda. Es tracta d鈥檜n espai elegant, modern i minimalista que aposta pel contrast de blancs i negres i des del qual s鈥檃ccedeix als altres dos nivells del local.

La sala situada a la part inferior, de grans dimensions i sense moblar, ofereix un m贸n de possibilitats! Es troba en excel路lents condicions, disposa d鈥檜na abundant i c脿lida il路luminaci贸 artificial, diversos miralls que ocupen tota la superf铆cie de dalt a baix de les parets i columnes aix铆 com instal路laci贸 d鈥檃ire condicionat i calefacci贸 per conductes. A m茅s, podr脿s aprofitar la zona d鈥檈mprovadors per a un negoci relacionat amb el m贸n de la moda o b茅 reconvertir-la i personalitzar-la d鈥檃cord amb les necessitats del teu projecte empresarial.

Per altra banda, des de la sala inicial accedim, a trav茅s d鈥檜nes originals escales de ferro d鈥檈stil industrial, a la planta superior. Aquesta, a part de disposar d鈥檜na tarima elevada a mode d鈥檃parador interior, ofereix principalment un extens espai d鈥檈mmagatzematge per a 煤s de magatzem de productes. 脡s aqu铆 on s鈥檋i troba tamb茅 un lavabo amb taquilles i pica.

Cal destacar finalment que, per tal de garantir una m脿xima flu茂desa i professionalitat, el local disposa d鈥檜na entrada alternativa d鈥檃cc茅s 煤nic per a personal, aix铆 com d鈥檌nstal路laci贸 d鈥檃larma i tots els elements de protecci贸 i seguretat.

Assegurar una bon铆ssima primera impressi贸 als teus clients potencials, amb un local com aquest, est脿 m茅s que garantit! A m茅s, la seva convenient ubicaci贸 a 150m de la Rambla Nova o a 1 minut del Palau Firal et situar脿 al bell mig de l鈥櫭爎ea comercial de Tarragona per excel路l猫ncia. Vine a visitar-lo, et fascinar脿!

Calculadora d'hipoteques:

%
anys
Anem a veure'l?
Olga Garasym (Lloguer)

Si voleu m茅s informaci贸 sobre aquesta propietat, si us plau, ompli el q眉estionari:

El balc贸 inmobiliaria

En El Balc贸 Inmobiliaria estamos comprometidos en realizar una gesti贸n eficaz con el fin de que puedas alquilar o comprar el inmueble que buscas, realizar la venta o alquiler de tus propiedades y ofrecerte asesor铆a profesional en el 谩mbito inmobiliario