Ref.:
Cerco:
Tipus:
A:
Zona:
Habitacions:
Banys:
Caracter铆stiques:
Preu:

P脿rquing de 23,04m2 en venda per cotxe gran (ref.1221)

Garatge en venda a Tarragona (Nou Eixample Nord)

42.000 鈧
ref. 1221
38 m2 constru茂ts.
23 m2 煤tils.
 
Estat Excel路lent
Qualificaci贸 Energ猫tica No necess脿ria

Segurament fa temps que est脿s buscant un p脿rquing, ja sigui com a inversi贸 o per poder aparcar el teu cotxe, perqu猫 茅s cert que hi ha zones de Tarragona en qu猫 茅s m茅s f脿cil aparcar i altres, en canvi, 茅s en una veritable odissea.

Si vols oblidar-te de fer tard perqu猫 no trobes aparcament i oblidar-te d'aquests cabrejos al cotxe quan ja has donat 15 voltes a la rodona... Tenim la soluci贸! I 茅s que amb aquesta PLA脟A D'APARCAMENT DOBLE podr脿s aparcar el teu cotxe sense problemes, ja sigui grade o petit o, fins i tot, si t茅 un remolc, perqu猫 aquesta pla莽a mesura 9,60m2 de llarg i 2,4m2 d'ample i t茅 una al莽ada de 2m.

Aix铆 que tu decideixes, vols seguir donant voltes a la rodona? o 驴prefereixes poder aparcar r脿pid i segur? Si esculls la segona opci贸... Truca'ns!

Calculadora d'hipoteques:

%
anys

Si voleu m茅s informaci贸 sobre aquesta propietat, si us plau, ompli el q眉estionari:

El balc贸 inmobiliaria

En El Balc贸 Inmobiliaria estamos comprometidos en realizar una gesti贸n eficaz con el fin de que puedas alquilar o comprar el inmueble que buscas, realizar la venta o alquiler de tus propiedades y ofrecerte asesor铆a profesional en el 谩mbito inmobiliario