Ref.:
Cerco:
Tipus:
A:
Zona:
Habitacions:
Banys:
Característiques:
Preu:
€

SANT PERE I SANT PAU - Espaiosa plaça de pàrquing amb capacitat per a diversos vehicles en zona cèntrica (ref.1592)

Parking en venda a Reus, Tarragona (Ponent)

20.000 â‚¬
ref. 1592
1989 Año de construcción
15 m2 construïts
12 m2 útils
 
Estat Excel·lent
Ascensor

Siguis o no supersticiós, segur que alguna vegada t'has preguntat quin és el teu número de la bona sort, oi? Bé, si encara no ho has trobat, tenim el plaer de presentar-t'ho en primícia!

Des d'aquest mateix instant, el 63 esdevindrà el teu número de confiança, aquell que mai no et falla i que, d'alguna manera, et fa la vida una mica més fàcil. I és que, se t'acudeix una millor manera de descriure la comoditat de comptar amb una plaça de pàrquing pròpia?

Situada a la planta subterrània de l'Avinguda Roger de Belfort de Reus, la plaça número 63 destaca per la seva convenient localització al cor de la ciutat al costat de la plaça de les Oques.

Construït el 1989 i en òptimes condicions de conservació, el garatge comunitari on es troba compta amb porta automàtica i ascensor. Totes les comoditats estan cobertes a la perfecció!

Siguis supersticiós o no, que el número 63 es converteixi en el teu número de la bona sort és a les teves mans! Només ens has de contactar i nosaltres ens encarregarem de la resta ;-)

Calculadora d'hipoteques:

€
€
%
anys
Anem a veure'l?
Olga Garasym (Venda)

Si voleu més informació sobre aquesta propietat, si us plau, ompli el qüestionari:

El balcó inmobiliaria

En El Balcó Inmobiliaria estamos comprometidos en realizar una gestión eficaz con el fin de que puedas alquilar o comprar el inmueble que buscas, realizar la venta o alquiler de tus propiedades y ofrecerte asesoría profesional en el ámbito inmobiliario